Vi växer – 2 st Arbetsledare sökes

Vi är ett litet men starkt växande företag vilket innebär att dina uppgifter kommer att vara varierande och sträcka sig över flera områden. Här erbjuds du en chans att växa med företaget samt kommer få handlingsutrymme att förbättra våra rutiner i fält och stärka den operativa verksamheten. Vi kommer givetvis ge dig rådgivning och utbildning, men det är viktigt att du kan arbeta självständigt, är nyfiken på nya arbetsuppgifter och kan hugga i där det behövs. Kanske känner vi inte till alla arbetsuppgifter och rutiner idag, men du är en viktig del och är med och utvecklar detta.

RGG har flera syskonföretag: Ocuisnet group, Nextec och MTT. Vissa med internationellt fokus.

Om jobbet

I rollen som arbetsledare får du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetet hos oss innebär olika projekt inom fiber, el, underhåll och andra allmännyttiga infrastrukturprojekt där du i samarbete med projektledaren planerar och leder projektet framåt med hjälp av tidplaner, resurserplanering och kvalitetssäkring. Som arbetsledare planerar, styr och följer du upp produktionens dagliga aktiviteter i fält. Du planerar material och styr resurseffektivt, bland annat genom att samordna yrkesarbetarnas och underentreprenörernas arbeten. Vi på RGG har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i arbetsledarrollen och du fungerar även som en viktig förebild i säkerhetsarbetet. I rollen får du möjlighet till en stor variation av projekt då vi arbetar över hela landet även om fokus är på Mälardalen. Stationeringsort bör vara Köping.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi se hos dig

Vi söker dig som har arbetat i minst 3 år som arbetsledare och/eller har relevant utbildning inom bygg och anläggningsteknik på yrkes- eller högskola. Du har erfarenhet inom bygg och/eller anläggning. Vi söker dig som är positiv, ansvarsfull och ordningsam och som brinner för arbetet ute i produktionen. Du är engagerad i ditt jobb och tar gärna på dig ansvar och förstår vikten av ett bra samarbete med alla inblandade; -yrkesarbetare, underentreprenörer, kunder samt kollegor. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar. 

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta Roger Simonsson på tel: 076-801 99 83 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Välkommen till Roland Gustavssons Grävmaskiner AB!